Genealogie

Communicatie

Cadeautips Speelgoed

Uitleg website

Uitleg website

Nu bij ook witgoed bij bol.com

Wat kunt u op deze website vinden en hoe komt u daar!

 

Op deze website vindt u wat algemene informatie over genealogie en stambomen en hoe u onderzoek kan aanpakken, historische informatie over Scheveningen en m.i. het belangrijkste stamboomgegevens van Scheveningse families zoals bijvoorbeeld Pronk, Taal, Dijkhuizen en Plugge.

Deze informatie kunt u opvragen door de link in dit artikel aan te klikken of vanuit het menu aan de linkerkant.

 

Onder het kopje "Genealogie" vindt u "Familienamen A-M" en "Familienamen N-Z".

Heeft u interesse in bijvoorbeeld "de Graaf(f)" dan klilt u op "Familienamen A-M", vervolgens wordt een scherm geopend met daarop een aantal tabbladen van A tot en met M. Voor uw keuze "de Graaf" kiest u vervolgens de letter G, gevolgd door het aanklikken van de naam "(de) Graaf/Graaff".

Op het scherm wat dan wordt getoond staat wat algemene informatie en indien beschikbaar een link naar een website die ook aandacht besteedt aan deze familie en een link naar een genealogisch overzicht in PDF formaat.

 

Boven de tabbladen en in de rechter bovenhoek van de startpagina ziet u een zoekmogelijkheid. Deze zoekfunctie zoekt binnen deze website. De zoekfunctie van Google zoekt ook op deze website maar vandaar uit kan ook gezocht worden op het hele internet.

 

Uw hulp is nodig!

 

U kunt helpen deze site beter te maken en uit te breiden door:

  • Geef links die niet werken door aan de webmaster via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het daarvoor bestemde Contact formulier.
  • Ontdekt u foutieve informatie! Geef dit eveneens via bovenstaande methode door.
  • Kent u website waar informatie over Scheveningse families staat vermeld. Geef het door, zodat ik een link naar deze site kan opnemen.
  • Heeft u genealogische overzichten met betrekking tot Scheveningse families, maar niet de beschikking over een eigen website. Zendt mij de overzichten en met uw goedvinden en bronvermelding plaats ik de informatie op deze site.
  • Heeft u zelf een website? Maak dan aub een verwijzing naar deze site.
  • Heeft u familieleden of kennissen die interesse hebben in deze materie. Geef hun het adres van deze site.

Bedankt alvast voor het bezoeken van deze site en uw eventuele bijdragen aan deze site.


Opruiming, tot 75% korting
© 2008 Allemaal Scheveningers | Joomla Template by vonfio.de